« THE CLUB » FACEBOOK

« THE CLUB » FACEBOOK

Our Studio d'Architecture has designed for the giant social networks a haven in the heart of the 2nd district of Paris. "The Club" is intended to welcome the guests of the brand, a space dedicated to artists and speakers (Facebook live, Insta Story, interviews ...)

In this high-end space, we find a sophisticated lounge and a cozy atmosphere. The place has been thought of as a living space for guests to feel at home. A bar, a bookcase, a turntable, a large comfortable leather sofa, thick curtains in tones, create a warm atmosphere.
The audacity of the colors is frank and controlled through the intense Broadway Blue that dresses the walls of the room to give it a very intimate side. Punctuated by natural materials such as wood, metal, velvet and leather, the living room combines brightly colored furniture pieces such as the flamboyant red Martine armchair and the grand pouffe Léo Bleu Sarah. The Studio plays with the lights thanks to a carpet patterned with the geometry of Parisian floors and mirrors shelves that rotate on themselves reflecting a shades of deep colors and providing a sense of space!

 

2019 of September.

« THE CLUB » FACEBOOK« THE CLUB » FACEBOOK« THE CLUB » FACEBOOK« THE CLUB » FACEBOOK« THE CLUB » FACEBOOK