Office, Europe 1

Maison Sarah Lavoine's Interior Architecture Studio transforms a workspace at Europe 1. 
The project is defined in the creation of a warm workspace incorporating the codes of interior decoration while combining comfort and functionality.

It is in the very modern hull of the former premises of Canal Plus that the management of Europe has taken up residence. 
An 80s type concrete building decorated with large bay windows bordering entire spaces. The idea was to manage to sculpt the space according to this natural light - omnipresent during the day and absent at night, and bring back a pleasant atmosphere in this workplace throughout the day.

The Studio plays on two colored walls and highlights the light / dark to give character according to the intensity of the outdoor light well. 
The teams introduce an intense navy to bring an alternative to black while giving an intimate and chic atmosphere to the room.  The Blue Broadway corresponds to the dark night which lights up at the first moon rays and illuminates the space after dark. In tandem, with the powdery and subtle pink spectrum of Broome Street, the combination is soft and refined.

The pieces of furniture in velvet, rattan, wood and linen blend with the wall colors and bring a feeling of well-being to the space.
We find the timeless of the House like the duo of Riviera tables in rattan and lacquered wood, the Noa bench in cotton and linen, the Double-Jeu and Margot seats in velvet among others ...

The exercise of style in the combination of colors and the balance of materials dress this living space.
Color chart : Bleu Broadway SL37 & Broome Street SL38

Site delivery : november 2019

Office, Europe 1
Office, Europe 1
Essence Console

Essence Console

Double Jeu Chair

Double Jeu Chair

Office, Europe 1
Maison Sarah Lavoine
You have a project?
Contact studio@sarahlavoine.com.
Need help?

You can also contact us.

By phone: +33 (0)1.86.90.05.05
Send us an e-mail

Maison Sarah Lavoine

Find a store

Architecture studio

Contact / Service Pro